ΔΙΟΓΕΝΗΣ

Η καρδιά του εστιατορίου μας χτυπάει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια στην πλατεία Λυσικράτους, μέσα σε μια ήσυχη και όμορφη γειτονιά. Ενώ απολαμβάνετε τον καφέ ή το γεύμα σας, το βλέμμα σας θα περιπλανιέται γύρω από τις ακακίες, τις μουριές, τα γεράνια και τα μαγευτικά νεοκλασικά κτίρια της γραφικής Πλάκας.

Ένα υπέροχο ταξίδι πίσω σε μια γλυκιά και νοσταλγική εποχή, όταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας μεγάλωναν. Σε αυτή τη γειτονιά διασκέδαζαν με τους φίλους τους, ερωτεύονταν, έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δουλειά και απολάμβαναν πολύτιμες στιγμές με τις οικογένειές τους.

Όλες αυτές οι αναμνήσεις, οι διάλογοι, τα γέλια και οι ζωές είναι ακόμα και σήμερα παρούσες στο εστιατόριό μας. Η κληρονομιά της παραδοσιακής ελληνικής ζωής μας εμπνέει και δημιουργήσαμε ένα μενού με απόλυτο σεβασμό που αποτίει φόρο τιμής σε αυτή την κληρονομιά. Ένα μενού μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να γευτείτε αξέχαστες νόστιμες ελληνικές γεύσεις φτιαγμένες με φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά που θα δελεάσουν και θα αγκαλιάσουν τη διάθεσή σας σε συνδυασμό με το περιβάλλον του εστιατορίου μας και το καλό κρασί.

Η μεγαλύτερη χαρά μας είναι να σας ξαναδούμε και να σας σερβίρουμε φρέσκες και ποικίλες γευστικές εμπειρίες.